Altın Portakal’da Jüri Özel Ödülü Kastamonu İLEF’in!

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Ramazan Yakut’un “Döngü” filmi Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Altın Portakal’da Jüri Özel Ödülü Kastamonu İLEF’in!
14.10.2024

Uluslararası Antalya Altın Portakal Film Festivali “Sinema Okulları Öğrenci Filmleri” kategorisinde finale kalan Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü 4. sınıf öğrencisi Ramazan Yakut’un yazıp yönettiği, Arş. Gör. Mehmet Oğuz Yıldırım’ın danışmanlığını yaptığı “Döngü” filmi Jüri Özel Ödülü’nün sahibi oldu.

Bu yıl ilk kez düzenlenen “Sinema Okulları Öğrenci Filmleri” kategorisinde finale kalan 12 filmden biri olma başarısını gösteren Yakut, bu başarısını ödül alarak taçlandırdı. Jüri Özel Ödülü’nün sahibi olan Ramazan Yakut, Altın Portakal Film Festivali’nde ödülünü almak üzere sahneye çıktı ve seyirci karşısında duygu dolu anlar yaşadı. Sürecin başından bu yana Yakut’un yanında olan Arş. Gör. Mehmet Oğuz Yıldırım da ödül töreninde genç yönetmeni yalnız bırakmadı.

Gazete Kampüs olarak İletişim Fakültesi öğrencimiz Ramazan Yakut’u bu büyük başarısından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Haber: Mert Can Başcan