Cinemoni Kısa Film Günleri’nin Dördüncüsü Düzenlendi

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda, Cinemoni Kısa Film Günleri’nin dördüncü gösterimi yapıldı.

Cinemoni Kısa Film Günleri’nin Dördüncüsü Düzenlendi
16.05.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü araştırma görevlilerinin düzenlediği “Cinemoni Kısa Film Günleri” öğrencilerin yoğun ilgisiyle karşılandı. Yönetmenliğini  Volkan Budak’ın üstlendiği “Yaban”, yönetmenliğini Zeynep Dilan Süren’in üstlendiği “Büyük İstanbul Depresyonu”, yönetmenliğini Selinsu Kılınçarlan’ın üstlendiği “9.16”,  adlı kısa filmler gösterime sunuldu.

Etkinliğin sonunda Araş. Gör. Mehmet Oğuz Yıldırım, dönemin son kısa film günü olduğunu ve gelecek dönemlerde de gösterimlerin devam edeceğinin altını çizerek gösterilen filmleri  öğrencilerle beraber değerlendirdi.

Haber/Fotoğraf: Rümeysa Dere