Reklam Atölyesi Öğrencisi İlhan Dayı, UniChallenge+’ta

İletişim Fakültesi Reklam Atölyesi öğrencisi İlhan Dayı, yüzlerce başvuru arasından Boğaziçi Üniversitesi’nde düzenlenen UniChallenge+’a katılma şansı yakaladı.

Reklam Atölyesi Öğrencisi İlhan Dayı, UniChallenge+’ta
09.07.2024
231
A+
A-

Akbank ve İnteraktif Reklamcılık Derneği (IAB) tarafından Boğaziçi Üniversitesi desteği ile UniChallenge+ 10. kez düzenlendi. Üniversiteli öğrencilerin dijital reklamcılık endüstrisine dair yetkinlikler kazanmasına ve kariyer fırsatlarıyla buluşmasına olanak tanıyan UniChallenge+’a Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Reklam Atölyesi öğrencisi İlhan Dayı da uzun değerlendirme süreçlerinden geçerek katılmaya hak kazandı.

Yüzlerce başvuru arasından etkinlik için seçilen 50 öğrenci arasında olan İlhan Dayı, dijital reklamcılık ve pazarlama konusunda sektörün ileri gelen isimlerinden ve Boğaziçi Üniversitesi hocalarından eğitimler alma şansı yakaladı. Belirlenen konularla ilgili projeler gerçekleştirerek iki hafta sonunda dijital reklamcılık alanında tecrübeli sektör çalışanlarına projelerini sundular.

Gazete Kampüs’e konuşan İlhan Dayı, “İki haftalık eğitimde, sektörde önde gelen isimlerin bizlere bilgilerini aktarması ve öğrendiğimiz bilgiler ile proje yapıp bunu sunmak harika bir deneyimdi” dedi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.