Turizm Fakültesi’nde Balık Ekmek Günü
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından “Balık Ekmek Günü” etkinliği düzenlendi.
Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından “Balık Ekmek Günü” etkinliği düzenlendi. Balık ekmek, helva, turşu suyu ve çayın yer aldığı yemek stadına öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Etkinlikte menü olarak balık ekmek, helva, turşu suyu ve turşu 25 TL’den öğrencilere sunuldu. Semaverde çay ikram edildi. Etkinlik, müzik eğlencesiyle sona erdi.
Haber: Aslıhan KILIÇ
Fotoğraf: Zehra Aleyna ÜNLÜ
YORUMLAR