İletişim’de Danışma Kurulu Toplantısı

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Danışma Kurulu Toplantısı gerçekleştirildi.

İletişim’de Danışma Kurulu Toplantısı
14.06.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde dış paydaşların görüş ve önerilerinin alınması maksadıyla Danışma Kurulu Toplantısı yapıldı. Toplantıya Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Güven, Dekan Yardımcısı ve Radyo, Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersoy Soydan, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zübeyde Süllü, Fakülte Sekreteri Vural Arslan, Anadolu Ajansı Kastamonu Temsilcisi Özgür Alantor, gazeteci İrfan Salcı, İletişim Fakültesi mezunu imam hatip Emrah Aktaş ve öğrenci temsilcisi Enes Kaçar katıldı. Toplantıda öğrencilerin uygulamaya yönelik aldığı eğitimler, İletişim Fakültesi-yerel basın iş birliği gibi konular ele alındı.