Kalite Öğrenci Temsilcileri Toplantısı Yapıldı

08.10.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Kalite Öğrenci Temsilcileri Toplantısı gerçekleştirildi. Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin’in başkanlığında yapılan toplantıya Arş. Gör. Salih Ertosun, Arş. Gör. Ahmet Aydın, Gazetecilik Bölümü öğrenci temsilcileri Enes Özcan ve Neriman Toprak, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrenci temsilcileri Deniz Çalık ve Enes Kaçar, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü öğrenci temsilcisi Esra Özdemir katıldı. Toplantıda, öğrenci temsilcileri Kurumsal Akreditasyon Programı hakkında bilgilendirildi. İletişim Fakültesi web sitesinde yapılan iyileştirmeler gözden geçirildi. Açık Kapı ve Dekana Mesaj uygulamaları tanıtıldı.