Eğitim Fakültesi Şehir Merkezi Tanıtım Gezisi Düzenledi

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekanlığı tarafından 1. sınıf öğrencilerine yönelik oryantasyon programı kapsamında Kastamonu Şehir Merkezi Tanıtım Gezisi düzenlendi.

Eğitim Fakültesi Şehir Merkezi Tanıtım Gezisi Düzenledi
22.11.2023

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Turizm Fakültesi iş birliği ile 1.sınıf öğrencilerine yönelik Şehir Merkezi Tanıtım Gezisi düzenledi. Gezi, Turizm Fakültesi Turizm Rehberliği Bölümü öğretim elemanları Öğr. Gör. Hikmet Haberal, Arş. Gör. Yakup Erdoğan ve Arş. Gör. İlker Şahin ve Eğitim Fakültesi öğretim elemanları Arş. Gör. Cansu Kaygısız,  Arş. Gör. Şafak Turgut,  Arş. Gör. Hande Güzel,  Arş. Gör. Kadir Coşkun,  Arş. Gör. Mert Bilen, Arş. Gör. Deniz Kılıç,  Arş. Gör. Seda Çalık, Arş. Gör. Nurcihan Tutar rehberliğinde gerçekleştirildi.

Gezide, Abdurrahman Paşa Lisesi Eğitim Tarihi Müzesi, Kent Tarihi Müzesi, Saat Kulesi, Nasrullah Köprüsü, Nasrullah Camii ve Meydanı, Pembe Han, Kurşunlu Han, Cem Sultan Bedesteni, Yakupağa Camii ve Külliyesi, Atabeygazi Camii, Kastamonu Kalesi, Şeyh Şabanı Veli Külliyesi, Ev Kaya Mezarları, Vedat Tek Anı Sanat Kültür Merkezi-Şapka Müzesi gezildi.

Haber Düzenleme: Zehra Aleyna Ünlü