Eğitim Fakültesi’nde “Doğada Yaşam ve Eğitimi”

Eğitim Fakültesi’nde düzenlenen “Doğada Yaşam ve Eğitimi” başlıklı konferansta Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğretim elamanlarından Öğr. Gör. Hikmet Haberal konuşmacı olarak yer aldı.

Eğitim Fakültesi’nde “Doğada Yaşam ve Eğitimi”
26.12.2023
308
A+
A-

Öğr. Gör. Haberal, sunumunda doğa ile doğada yaşamı içeren fotoğrafları ve videoları sıklıkla kullandı. Doğada yaşam ekipmanlarını tanıtarak kullanımları ve önemlerini açıkladı. Sunumunda Doğu Karadeniz Bölgesindeki dağlar, Kastamonu’daki Ilgaz ve Küre Dağları doğa manzaralarını, doğasının güzellikleri, hayvan ve bitki çeşitliliklerini ve mimari kültür miraslarını anlattı. Doğanın ekolojik yanının korunması ve çevre kirliliği konularının üzerinde özenle duran Öğr. Gör. Haberal, “Doğada bırakacağımız tek iz ayak izimiz olmalıdır” diyerek sözlerini devam ettirdi.

Öğr. Gör. Haberal, çadır ve ilgili malzemeler, tırmanma malzemeleri, doğada yaşama uygun giyim ve beslenme araç gereçlerinin seçimi ve kullanımı üzerinden kısmen uygulamalı eğitim verdi.

Konferans Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Kaçar’ın Öğr. Gör. Hikmet Haberal’a teşekkür belgesini takdim etmesiyle son buldu.

Haber Düzenleme: Deniz AYDEMİR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.