İletişim Fakültesi’nden Çift Ana Dal Protokolleri

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi ve İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi ile Çift Ana Dal Protokolleri imzaladı.

İletişim Fakültesi’nden Çift Ana Dal  Protokolleri
12.07.2024
198
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Çift Ana Dal Protokolleri imzaladı. İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölüm Başkanı Doç. Dr. Ersoy Soydan, Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Erdem Güven, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Zübeyde Süllü, Araş. Gör. Dr. Ayça Gökdemir, Araş Gör. Dr. Meryem Salar, Araş. Gör. Güzide Kayıtmazbatır ve Araş. Gör. Ferda Yağmur Bakır, diğer bölümler ile görüşmeler gerçekleştirdi.

İstişareler ve hazırlanan protokoller sonunda Gazetecilik Bölümü öğrencileri, Felsefe, Bilgi ve Belge Yönetimi ve İşletme Bölümü ile çift ana dal, Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü öğrencileri Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, İşletme, Felsefe ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümleriyle çift ana dal, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü de İşletme, Felsefe ve Bilgi ve Belge Yönetimi Bölümleri ile çift ana dal yapabilecek.

Ayrıca İletişim Fakültesi’nin üç bölümü kendi arasında yan dal eğitimi verebilecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.