Eğitim Fakültemizde Özel Yetenek Sınavı Heyecanı

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ve Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı özel yetenek sınavları yapıldı.

Eğitim Fakültemizde Özel Yetenek Sınavı Heyecanı
06.09.2021
786
A+
A-

Üniversitemiz Eğitim Fakültesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Müzik Eğitimi ve Resim-İş Eğitimi Ana Bilim Dalı özel yetenek sınavları yapıldı. Müzik Eğitimi için 1 Eylül 2021 tarihinde Ahmed Yesevi Konferans Salonu’nda, Resim-İş Eğitimi için 2 Eylül 2021 tarihinde Kuzeykent Kampüsü Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü’nde sınavlar gerçekleşti.

Müzik Eğitimi sınavında adayların müziksel işitme, müziksel söyleme, çalgı çalma becerileri değerlendirildi. Resim-İş Eğitimi özel yetenek sınavında ise adaylar, canlı modelden (figüratif) desen ve imgesel tasarım (kompozisyon) çalışması olmak üzere iki aşamadan oluşan sınavda becerilerini ortaya koydu.

Yapılan özel yetenek sınavı sonucu başarılı olan adayların sonuçları 3 Eylül 2021 tarihinde açıklandı. Asıl listeden kazananların kesin kayıtları 13-14 Eylül tarihlerinde, yedek adayların kayıt işlemleri ise 16-17 Eylül tarihlerinde Eğitim Fakültesi öğrenci işleri bürosunda yapılacak. 

Özel yetenek sınavı sonuçlarına ulaşmak için tıklayınız.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.