İletişim öğrencilerine Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları yapıldı

09.10.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Gazetecilik, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Radyo Televizyon ve Sinema Bölümü’nün örgün öğretim ve ikinci öğretim tüm sınıflardaki öğrencilerine ayrı ayrı Prof. Dr. Erdem Güven başkanlığında, öğretim elemanları tarafından Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP) bilgilendirme sunumları yapıldı. Sunumlarda, Kalite Güvence Sistemi, Yükseköğretimde Kalite Süreçleri, Yüksek Öğretim Kalite Kurulu (YÖKAK), Kurumsal Akreditasyon Programı (KAP), Kurum Akreditasyon Programının Önemi, KAP Değerlendirme Süreci, KAP Değerlendirme Ölçütleri, KAP Değerlendirme Takımı Ziyaret Planı, KAP İçin Neler Yapmalıyız, Olası Sorular, Bilgi Dokümanlarıve Önemli Bağlantılar başlıklarıyla öğrenciler bilgilendirildi.