Kastamonu Belediyespor’un Şanssızlığı Sürüyor

Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi’nde Kastamonu Belediyespor, B Grubu’ndaki 11. maçında konuk ettiği İsveç’in IK Savehof takımına 29-26 yenildi.

Kastamonu Belediyespor’un Şanssızlığı Sürüyor
31.01.2022
625
A+
A-

EHF Hentbol Kadınlar Şampiyonlar Ligi B Grubu’nda mücadele eden Kastamonu Belediyespor, Kastamonu Merkez Spor Salonu’nda İsveç’in IK Savehof takımıyla karşı karşıya geldi. Kastamonu Belediyespor, karşılıklı gollerle başlayan müsabakanın ilk yarısında istediği performansı sergilemekte zorlandı. Rakibin etkili savunması ve iyi hücumuyla ilk yarı IK Savehof’un 16-14 üstünlüğü ile bitti.

İkinci yarıda da farkı kapattığı halde öne geçemeyen Kastamonu Belediyespor, rakibin hızlı atakları sonucunda 29-26 yenilmekten kurtulamadı. Oynanan bu maçla birlikte Kastamonu Belediyespor B Grubu’nda sıfır puan ile son sırada yer aldı.

Maçtan sonra düzenlenen basın toplantısında, IK Savehof takımını tebrik eden Kastamonu Belediyespor Antrenörü Hakan Gürel, “Burada önemli olan takımın galip gelmesiydi ama maalesef olmadı. Ben soyunma odasında arkadaşlarıma ortaya koydukları mücadele bugün, ilerisi için önemli mesajlar, önemli ışıklar vermeliydi dedim. Maçın zor olacağını da biliyorduk. Savehof takımını da tebrik ediyorum. Matematiksel olarak bu karşılaşmayı alsaydık şansımız devam ediyordu ama kaybederek artık gruptan çıkma şansımızı da kaybettik. Bundan sonrası artık prestij ve şampiyonlar liginde karşılaşılacak olan puan ya da daha fazla puanlar olacak” şeklinde konuştu.

Haber: Büşra Sarıdoğan Fotoğraf: Enes Özcan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.