İletişim’de Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde önce akademik ve idari personele ardından öğrencilere yönelik Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları gerçekleşti.

İletişim’de Kurumsal Akreditasyon Programı Bilgilendirme Toplantıları
07.06.2024

Kastamonu Üniversitesi’nin Kurumsal Akreditasyon Programı’na başvuru sürecinde, İletişim Fakültesi’nde 29 Mayıs 2024 tarihinde akademisyenlere ve idari personele, 30 Mayıs 2024 tarihinde ise öğrencilere yönelik bilgilendirme toplantıları gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin toplantılarda Yükseköğretim Kalite Kurulu (YÖKAK), YÖKAK Değerlendirme Türleri, YÖKAK Kurumsal Akreditasyon Programı, Kurumsal Akreditasyonun Amacı, Kurumsal Dış Değerlendirme ve Akreditasyon Ölçütleri gibi başlıklarda katılımcıları bilgilendirdi.