Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Proje Sergisi Gerçekleştirildi

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Koordinatörlüğünce Türkçe Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin proje sergisi düzenlendi.

Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Proje Sergisi Gerçekleştirildi
14.05.2024
274
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi Koordinatörlüğünce öğrencilerin ders kapsamında yaptığı projelerin sergisi düzenlendi. Sergide Türkçe Öğretmenliği ve Sosyal Bilgiler Öğretmenliği bölümü öğrencilerinin ve öğretim üyelerinin gerçekleştirdiği 19 proje sunuldu. Sergi, Eğitim Fakültesi Fuaye alanında Dekan Prof. Dr. Ahmet Kaçar, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Abdulkadir Tuna, akademisyenler ve öğrencilerin katılımı ile açıldı.

Prof. Dr. Kaçar, “Bu derste geliştirilen projelerin hem tanıtımını yapmak hem bu projede emek sarf eden hocalarımızın ve öğrencilerimizin çabalarını değerlendirdiğimizi hissettirmek ve Fakülte olarak topluma hizmet uygulamalarını önemsediğimizi vurgulamak için Topluma Hizmet Uygulamaları Dersi projelerini tanıtmak istedik.” ifadelerini kullandı. Koordinatörlüğe ve dersi yürüten hocalara teşekkür eden Prof. Dr. Kaçar, projelerini sabırla sonuçlandıran öğrencilerine dayanıklılıklarından ötürü hususen teşekkürlerini iletti. Prof. Dr. Kaçar, bu dönem yürütülmekte olan dersler için Ekim-Kasım aylarında benzer bir sergi düzenleyeceklerini duyurdu.

Sergi, projede yer alan öğretim üyelerine ve öğrencilere teşekkür belgesi takdimi ve toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haber/Fotoğraf: Zehra Aleyna ÜNLÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.