Fakültemiz Öğrencileri Atatürk İlkokulu’nda Etkinlik Düzenlediler

Fakültemiz Hakla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. Sınıf öğrencileri “Yaşama Yol Ver” projesi ile ilkokul öğrencilerine yönelik etkinlik düzenledi.

Fakültemiz Öğrencileri Atatürk İlkokulu’nda Etkinlik Düzenlediler
25.01.2022

Fakültemiz Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencileri, Kastamonu İl Sağlık Müdürlüğü ve Atatürk İlkokulu işbirliği ile ilkokul 3. sınıf öğrencilerine yönelik “Yaşama Yol Ver” isimli bir etkinlik düzenlediler.

Etkinlik kapsamında Kastamonu UMKE ve 112 Acil Yardım görevlileri, minik öğrencilere sağlık personel araçlarına yol vermenin önemini anlatarak acil çağrı merkezlerine asılsız ihbarda bulunulmaması gerektiğini hatırlattılar. Öğrencilerin bu konuda daha bilinçli olmaları için bilgilendirici videolar izleten görevliler, video gösteriminin ardından 68 öğrenciyi sırayla ambulans içerisine alarak teçhizatların tanıtımını yaptılar.

Etkinlik sonunda, öğrencilere “Yaşama Yol Ver” sloganlı araba kokusu ve şapka hediye edildi.

Haber: Gizem Azboy