Turizm Fakültesi’nden Sokak Lezzetleri: Tavuk Pilav Günü Etkinliği

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından “Sokak Lezzetleri: Tavuk Pilav Günü” etkinliği düzenlendi.

Turizm Fakültesi’nden Sokak Lezzetleri: Tavuk Pilav Günü Etkinliği
21.10.2022
751
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri tarafından düzenlenen “Sokak Lezzetleri Tavuk Pilav Günü” etkinliği, Fakülte’nin bahçesinde öğrenciler ile buluştu.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Hakkı Çılgınoğlu ve Arş. Gör. Demet Güner öncülüğünde düzenlenen pilav günü etkinliğine Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Etkinlikte menü olarak tavuk pilav, ayran, cırık tatlısı ve turşu 25 liradan öğrencilere sunuldu. İkram olarak semaver çayı verildi.

Etkinlik, müzik eğlencesiyle sona erdi.

Haber-Fotoğraf: Mübeyyen KAÇAR

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.