Kudret’e Kaş’ta Çifte Ödül
Yönetmenliğini ve senaristliğini Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü Araştırma Görevlisi Mehmet Oğuz Yıldırım’ın üstlendiği “Kudret”, festival yolculuğuna yeni başarılar eklemeye devam ediyor.
Bu yıl beşincisi düzenlenen Kaş Film Festivali’nde yarışan “Kudret”in gösterimi, Kaş Aniphellos Antik Tiyatrosu’nda gerçekleştirildi. Festival kapsamında düzenlenen ödül töreninde “Kudret”, iki önemli ödüle değer görüldü. Film, kurgusuyla öne çıkarak, filmin kurgucusu Tuvana Simin Günay’a “En İyi Kurgu Ödülü”nü kazandırırken, aynı zamanda “MUBI Platform Ödülü”nün de sahibi oldu.

Ulusal ve uluslararası film festivallerindeki yolculuğunu başarıyla sürdüren “Kudret”, aldığı ödüllerle film ekibinin emeğini taçlandırdı

