Kastamonu Üniversitesi’nde Yerli Malı Haftası’na Özel Kermes
Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Gastronomi Topluluğu ile Genç Kızılay tarafından Yerli Malı Haftası’na özel kermes düzenlendi.
Kastamonu Üniversitesi Turizm ve Gastronomi Topluluğu ile Genç Kızılay organizasyonuyla Merkez Yemekhane Binası önünde Yerli Malı Haftası’na özel kermes düzenlendi. Dolma, sigara böreği, çiğ köftenin ve tatlıların yer aldığı yemek standına anne yemeklerine uzak olan öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.
Kermeste ev yemeklerine duydukları özlemi bir nebze de olsa dindiren öğrenciler, böyle etkinlikleri memnuniyetle karşıladıklarını dile getirdiler.
Etkinlik, müzik eğlencesi ve toplu fotoğraf çekimiyle birlikte sona erdi.
Haber/Fotoğraf: Yasin ÖZDEMİR
YORUMLAR