100. YIL MATEMATİK EĞİTİM GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ DÜZENLENDİ

Eğitim Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Feyza Aliustaoğlu yürütücülüğündeki “Eğitsel Oyunlarla Matematik Öğreniyorum” programının ikincisi gerçekleştirildi.

100. YIL MATEMATİK EĞİTİM GÜNLERİ’NİN İKİNCİSİ DÜZENLENDİ
11.01.2024
146
A+
A-

Matematik öğretmen adayları ve öğretim üyelerinin katkıları ile Eğitsel Matematik Oyunları düzenlendi. Kastamonu AİHL Ortaokulu-Fen ve Sosyal Bilimler Okulu’nda düzenlenen etkinliğe ilk gün 5/A, 5/B ve 5/C ikinci gün 6/A, 6/B ve 6/C sınıfları dahil oldu.

5. Sınıf öğrencilerine yönelik çalışmaları Beyza Nur Akkuş, Kübra Koparan, İlayda Kadriye Bozkurt, Nisa Nur Yücel, Sümeyye Elif Özayhan, Türkan Sayarlar, Fatma Nisa Kurar, Serap Ceren Parıltılı, İrem Bayrak, Ayşe Çelik, Sedanur Bozkurt, Ahsen Sultan Küpeli, Kader Çiftçi, Şükran Tiken, Mustafa Ceren ve Özcan Göksal isimli öğretmen adayları yaptı.

6. Sınıf öğrencilerine ise Zeynep Abdurrahmanoğlu, Şevval Toker, Sevil Gün, Zümre Nur Doğan, Elife Karadağ, Abide Şevval Uçar, Saliha Beyza Yıldız, Zeynep Helin Doğan, Yeliz Kılınç, Merve Şekerci ve Derya Atasoy isimli öğretmen adayları çalışma yaptı.

Ortaokul öğrencileri, katıldıkları çalışmadan keyif aldıklarını ve güzel vakit geçirdiklerini söyledi. Çalışmaya katılan öğretmen adayları ise oyunların ortaokul öğrencileri ile yapılmasından mutlu olduklarını ve öğretmenlik deneyimi yaşadıklarını belirtti.

Haber Düzenleme: Gözde Nur ŞAHİN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.