“Atabeygazi” TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na Hazır

Üniversitemiz Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi öğrencilerinden oluşan Şerife Bacı’nın Torunları takımımız, tasarlayıp ürettikleri elektrikli araç Atabeygazi ile TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışması’na katılma hakkı kazandı.

“Atabeygazi” TÜBİTAK Efficiency Challenge Elektrikli Araç Yarışları’na Hazır
06.09.2021

Yarışma öncesinde 1-3 Eylül 2021 tarihlerindeki teknik kontrolleri başarıyla tamamlayan takımımız, 4-5 Eylül 2021 tarihinde İzmit Körfez Pistinde yapılacak olan yarışlarda dereceye girmek için yarışacak.