Brüksel SkyLive Radyo’dan Kampüs Radyo’ya Ziyaret

Brüksel SkyLive Radyo ve İletişim Fakültesi arasında iyi niyet protokolü imzalandı.

Brüksel SkyLive Radyo’dan Kampüs Radyo’ya Ziyaret
08.08.2024

Belçika’nın Brüksel şehrinde yayın hayatını sürdüren SkyLive Radyo’nun yetkilileri Ertan Öz ve Gamze Soysal, Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama radyosu Kampüs Radyo’yu ziyaret etti.

Ziyaret kapsamında radyo yayıncılığı ve iletişim teknolojileri üzerine verimli bir görüş alışverişi yapıldı.
Ziyaret sırasında, SkyLive Radyo’nun yenilikçi yayın teknikleri ve uluslararası alandaki başarıları hakkında bilgiler paylaşıldı. Kampüs Radyo ekibi, Belçikalı yetkililerden radyo yayıncılığının geleceği ve dijitalleşme sürecinde karşılaşılan zorluklar üzerine önemli ipuçları aldı.

SkyLive Radyo Müdürü Ertan Öz, “Avrupa’nın başkentinde Türkiye’nin sesi olmak büyük bir mutluluk. Radyo yayıncılığı, kültürel etkileşimi artıran ve toplumlar arasında köprü kuran bir araç. Bu tür ziyaretlerle bu köprüyü daha da sağlamlaştırmayı hedefliyoruz” dedi.
SkyLive Radyo Genel Koordinatörü Gamze Soysal ise Kampüs Radyo’nun öğrencilere sunduğu pratik deneyim fırsatlarının önemine vurgu yaparak, “Genç iletişimcilerin sektörde başarılı olabilmeleri için pratik deneyim kazanmaları çok önemli. Burada gördüğümüz enerji ve yaratıcılık bizleri çok etkiledi.” şeklinde konuştu.
Ziyaretin ardından Kampüs Radyo ekibi, SkyLive Radyo yetkililerinin katıldığı bir videocast programı gerçekleştirdi. SkyLive Radyo ile İletişim Fakültesi arasında iyi niyet protokolü imzalandı. Bu tür uluslararası iş birlikleri ve ziyaretler hem öğrencilerin hem de akademisyenlerin farklı bakış açıları kazanmasına katkı sağlıyor.