Öğretim Üyemiz Doç. Dr. Evren Küçük’e TÜBA Ödülü Cumhurbaşkanımız Tarafından Takdim Edildi

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren Küçük, TÜBA-Bilimsel Telif Eser Ödülleri (TESEP) kapsamında layık görüldüğü ödülünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden aldı.

29.01.2021

Cumhurbaşkanlığının himayelerinde bulunan TÜBA Uluslararası Akademi Ödülleri, TÜBA-GEBİP (Üstün Başarılı Genç Bilim İnsanı) ve TÜBA-TESEP’ten (Bilimsel Telif Eser) oluşan “TÜBA Ödülleri” Cumhurbaşkanlığı Külliyesi Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen törenle Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından tevdi edildi. Törene; Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, TBMM Başkanı Mustafa Şentop, Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yekta Saraç, TÜBA Başkanı Prof. Dr. Muzaffer Şeker, TÜBA Konsey üyeleri ve TÜBİTAK Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal katıldı.

Üniversitemiz İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Evren Küçük, Savaşta Diplomasi (Adana-Yenice Gizlice Görüşmeleri) başlıklı eseriyle Sosyal Bilimler türünde “Mansiyon” ödülüne layık görüldü.