Gençlik Merkezi’nde Müzik Dinletisi

Kastamonu Gençlik Merkez’inde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı vesilesiyle müzik dinletisi gerçekleştirildi.

Gençlik Merkezi’nde Müzik Dinletisi
24.05.2022
676
A+
A-

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı Kastamonu Gençlik Merkezi’nde 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nın 103’üncü yıldönümü dolayısıyla anma programı gerçekleşti. Programa Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak,Kastamonu Gençlik Spor İl Müdürlüğü Gençlik Hizmetleri Müdürü Efkan Dağlı, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Emel Karkacıoğlu ve Kastamonu Gençlik Merkezi Müdürü Volkan Uğur, öğrenciler ve dinleyiciler katıldı. 

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başlayan programda Kastamonu Gençlik Merkezi müzik kulübü öğrencileri tarafından şiirler okundu, keman ve piyano ile müzik dinletisi gerçekleştirildi. 

Kastamonu halkının büyük ilgi gösterdiği bu etkinliğe öğrencileri hazırlayan Müzik Öğretmeni  Cansu Sapmaz Yücedağ, öğrencilerin Gençlik Merkezi’nde temel seviyeden başlayıp eğitim gördüklerini ve ücret ödemediklerini dile getirerek kısa sürede güzel başarılar elde ettiklerinin altını çizdi.

Kastamonu Gençlik Merkez’inde 3’üncü konserlerini yaptıklarını belirten Yücedağ, öğrencilerin yoğun  ders tempolarına rağmen bu seviyeye gelmelerinin büyük bir başarı olduğuna dikkat çekerek öğrencilerini kutladı.

Program, Kastamonu Gençlik ve Spor İl Müdürü Reşat Asrak’ın programa katılan görevlilere çiçek takdim etmesi ve fotoğraf çekimi ardından son buldu.

Haber: Saliha Aksakal

ETİKETLER: ,
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.