Gezici Festival, Kastamonu İçin Yola Çıktı

27. Gezici Festival, Medya ve İletişim Topluluğu’nun ev sahipliğinde 8. kez Kastamonu Üniversitesi’ne geliyor.

Gezici Festival, Kastamonu İçin Yola Çıktı
09.12.2022

Ankara Sinema Derneği’nin organizasyonuyla Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın katkılarıyla düzenlenen 27. Gezici Festival, Ankara ve Sinop programının ardından 12-14 Aralık tarihleri arasında Kastamonu Üniversitesi Ahmet Yesevi Konferans Salonu’nda sinemaseverlerle buluşuyor. Medya ve İletişim Topluluğu’nun ev sahipliğinde düzenlenen film festivali, halka açık ve ücretsiz bir şekilde gerçekleşecek.

3 gün sürecek olan festivalin ilk günü 12 Aralık Pazartesi saat 15.15’de ‘’Kar ve Ayı’’, saat 18.00’de Baba Zula grubunun canlı müziği eşliğinde ‘’Eli Kulağında’’ filmi gösterime girecek.

Festivalin 2. gününde, saat 10.30’da ‘’Paravan’’, saat 12.30’da ‘’Karanlık Gece’’, saat 15.15’de ‘’Ayna Ayna’’ saat 18.00’de ise ‘’Kurak Günler’’ izleyiciyle buluşacak.

Festivalin son günü 14 Aralık Çarşamba ise saat 10.30’da ‘’Çatıdaki Kadın’’, saat 12.30’da ‘’Suna’’ saat 15.15’te ‘’Kabahat’’, saat 18.00’de ise festivalin son filmi olan ‘’Başkan’ın Bütün Adamları’’ filmi sinemaseverlerle buluşacak. Gezici Film Festivali’ne gösterime girecek olan ‘’Kar ve Ayı”, “Karanlık Gece”, “Ayna Ayna”, “Kurak Günler”, “Suna” ve “Kabahat’’ filmlerinin yönetmen ve oyuncu kadrosu da katılacak.

Haber: Necla Tutuş