Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Öğrencileri Kahvaltı Etkinliği Düzenledi

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ( HİR) bölümü son sınıf öğrencileri tarafından Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında ‘Dönem Sonu Kahvaltı’ etkinliği düzenledi.

Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Öğrencileri Kahvaltı Etkinliği Düzenledi
26.01.2022
600
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık (HİR) bölümü son sınıf öğrencileri, Halkla İlişkiler Uygulamaları dersi kapsamında ‘Dönem Sonu Kahvaltı’ etkinliği düzenledi. Etkinlik, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölüm Başkanı Doç. Dr. Kemal Avcı, Halkla İlişkiler Uygulamaları dersinin hocası Doç. Dr. Zübeyde Süllü, öğretim elemanları ve bölüm öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşti. Kahvaltıdan sonra müzik dinletisi düzenlendi.


Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin, öğrencilerin mesleki açıdan fakültenin tüm imkanlarından yararlanmaları aynı zaman da sosyal ve kültürel açıdan kendilerini geliştirmeleri gerektiğine değindi.


Etkinliğin sonunda öğrenciler arasında hediye çekilişi yapıldı. Prof. Dr. Muharrem Çetin ve Doç. Dr. Kemal Avcı çekilişi kazananlara hediyelerini takdim ettiler.

Haber:Büşra Sarıdoğan / Yasemin Kocaözlen

Fotoğraf: Enes Özcan

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.