İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÇEYREK FİNALİ GARANTİLEDİ

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi, Fen Fakültesi ile karşılaştığı müsabakada 6-1 skorla galip gelerek çeyrek finali garantiledi.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ÇEYREK FİNALİ GARANTİLEDİ
06.05.2024

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen Futbol Müsabakaları’nda İletişim Fakültesi ikinci maçında Fen Fakültesi ile karşılaştı. Müsabakanın 10. dakikasında 37 numaralı forma giyen Burak İzgi’nin golüyle 1-0 öne geçen İletişim, 14. dakikada 10 numaralı forma giyen Avni Kaya’nın gölüyle skoru 2-0’a çıkardı. Müsabakanın 29. dakikasında İletişim Fakültesi’nde 11 numaralı forma giyen Melih Durmuş topu ağlarla buluşarak skoru 3-0’a taşıdı. Devam eden müsabakada İletişim Fakültesi’nde 8 numaralı Durali Samet Balcı sarı kart gördü. 9 numaralı forma giyen Tahir Burak Kaya maçın 44. dakikasında attığı golle maçta skor 4-0 oldu.. Hakem düdüğü çalarak ilk yarıyı bitirdi.

İkinci yarıya Fen Fakültesi golle başlayarak skoru 4- 1 yaptı. Maçı önde götüren İletişim Fakültesi, 11 numaralı Melih Durmuş’un golüyle skoru 5-1’e yükseltti. Maçın 70.dakikasında İletişim Fakültesi’nde 10 numaralı forma giyen Avni Kaya çeyrek finali garantileyen 6. golü attı. İletişim Fakültesi’nde 2 oyuncu değişikliği yapıldı. Hakem son düdüğü çalarak maçı sonlandırdı. İletişim Fakültesi sahadan 6-1 skorla galip gelerek çeyrek finali garantiledi.

İletişim Fakültesi 7 Mayıs Salı günü Sağlık Bilimleri Fakültesi ile karşılaşacak.

Haber: Gözde Nur Şahin-Ümit Kaya

Fotoğraf: Mehmet Ali Çetinkaya