İLETİŞİM FAKÜLTESİ ERKEKLER VE KADINLAR TAKIMLARI İLK VOLEYBOL MAÇLARINI OYNADI

Kastamonu Üniversitesi Ay Yıldız Spor ve Yaşam Merkezi’nde yapılan turnuvada, İletişim Fakültesi Kadınlar takımı ilk voleybol maçında Sağlık Bilimleri Fakültesi ile karşı karşıya geldi. Erkekler takımıysa ilk voleybol maçını Kastamonu Meslek Yüksekokulu ile gerçekleştirdi.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ ERKEKLER VE KADINLAR TAKIMLARI İLK VOLEYBOL MAÇLARINI OYNADI
11.03.2024

Kastamonu Üniversitesi’nde düzenlenen 100. Yıl Cumhuriyet Spor Oyunları’nın voleybol müsabakalarının erkekler arasında gerçekleşen 3. oyunu İletişim Fakültesi ile Kastamonu Meslek Yüksekokulu arasında oldu.

İletişim Fakültesi, Kastamonu Meslek Yüksekokulu’na karşı ilk sette 25-8 kaybetmelerinin ardından, ikinci sette durumu 25-18’e getirmeleri yeterli olmadı. 2-0’lık skorla mağlubiyet yaşadı.

İLETİŞİM FAKÜLTESİ KADINLAR TAKIMI İLK VOLEYBOL MAÇINI OYNADI

İletişim Fakültesi, Sağlık Bilimleri Fakültesi ile karşılaşmasında 2-0’lık skorla mağlubiyet yaşadı.

Haber/Fotoğraf: Deniz AYDEMİR