İletişim Fakültesi Öğrencileri Gaziler ve Şehit Aileleri ile Buluştu

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç tarafından verilen Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında Milletimizin Kahramanlarını Anma ve Destek Olma Projesi gerçekleştirildi.

İletişim Fakültesi Öğrencileri Gaziler ve Şehit Aileleri ile Buluştu
30.01.2024
266
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü son sınıf öğrencileri Kaan Örsyapan, Rahmiye Koçyiğit, Süheyla Özden, Kübra Ayan, Melike Nur Güneyli proje kapsamında gaziler ve şehit aileleri ile buluştu. Polis Memuru Gazi Metin Kuş rehberliğinde Kastamonu’da bulunan birçok gazi ve şehit ailesine ulaşan ekip üyeleri şehit anıt ve mezarlıklarını da ziyaret etti. Hayata geçirilen projede milletimizin kahramanlarına karşı sosyal sorumluluk, vefa ve farkındalık oluşturmak amaçlandı.

‘’Seni Yaşatanları Unutma’’ sloganıyla yola çıkan İletişim Fakültesi öğrencileri, gazilere ve şehitlere duydukları vefanın altını çizerek yapılan projenin, toplumsal dayanışmayı, gazilerimiz ve şehitlerimizin ailelerine yaptıkları destekler ile moral ve psikolojik motivasyon sağlanmasına yardımcı olmayı hedeflediler.

Proje sonucunda gaziler ve şehit aileleri büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek uzun zamandır böyle samimi sohbetler etmediklerini söylediler. Sohbetlerinde gençlerden beklentilerini, tecrübelerini ve yaşadıkları sıkıntılarını dile getirdiler.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.