İletişim’de ”Eskitilmiş Yaz” Rüzgarı

Akademik danışmanlığını Araş. Gör. Dr. Meryem Salar’ın yaptığı İletişim ve Edebiyat Topluluğu, Eskitilmiş Yaz Grubu’nu Kastamonu’da konuk etti.

İletişim’de ”Eskitilmiş Yaz” Rüzgarı
13.05.2024
284
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim ve Edebiyat Topluluğu’nun düzenlediği ”Eskitilmiş Yaz Grubu Söyleşi&Akustik Konseri” öğrencilerin yoğun katılımı ile İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Birçok akademisyen ve öğrencinin katıldığı konserde, Eskitilmiş Yaz Grubu’nun Vokalisti Sava Savaş ve Gitaristi Barış Can Uç öğrencilerden gelen soruları cevapladı. Müziğe başlama serüvenlerini anlatan grup Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Kerem İnceler ile yıllardan beri arkadaşlıkları olduğunu ve üniversitede konser vermelerinde öncülük ettiği belirtti. Grup ilk defa Kastamonu’da konser verdiklerini de ekleyerek mutluluklarını dile getirdi.

Söyleşi ile başlayan etkinlik Eskitilmiş Yaz’ın eşsiz parçaları ile devam etti. Seyircilerin yoğun katılımı ile renkli görüntülere sahne olan konser, unutulmayacak anlara ev sahipliği yaptı.

Program sonunda İletişim ve Edebiyat Topluluğu’nun Akademik Danışmanı Araş. Gör. Dr. Meryem Salar Eskitilmiş Yaz Grubu’na teşekkür ederek grup adına yaptıkları fidan bağışı hediyesini takdim etti. Program fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haber/Fotoğraf: Enes ÖZCAN

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.