Joyce Teknoloji: ‘’Daha Temiz Bir Dünya’’

Yeni Nesil Elektrik Motorları Üreticisi Joyce Teknoloji, ‘’Daha Temiz Bir Dünya’’ sloganıyla Kastamonu Üniversitesi’ne geldi.

Joyce Teknoloji: ‘’Daha Temiz Bir Dünya’’

Kastamonu Üniversitesi’nde faaliyet gösteren Girişimcilik ve İnovasyon Topluluğu öncülüğünde, Şerife Bacı’nın Torunları Elektrikli Araç Takımı ortaklığında ve İhtisas Odaklı Girişimcilik ve Kuluçka Programı’nın destekleriyle Yeni Nesil Elektrikli Motor Üreticisi Joyce Teknoloji ekibi Kastamonu Üniversitesi’ne geldi.

Kastamonu Üniversitesi Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Cemil Meriç Konferans Salonu’nda düzenlenen panel bir dakikalık saygı duruşunun ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla başladı.  

Ardından Joyce Teknoloji Ceo’su Eren Efe Erkan, teknoloji bağımlılığını sıfırlamayı ve beyin göçünü engellemeyi hedeflediklerini belirterek, gençlerin daha okul aşamasında takıma dahil edilmesi, yeni fikirler geliştirme, yeşil dünya, yenilik, takım olma, pazar araştırması, icon yaratma ve dünyaca ünlü bir marka kurma hakkında konuşma yaptı. 

Joyce Teknoloji ekibinden endüstri mühendisi Gürkan Emecen, lityum teknolojileri, araç tipleri ve TÜBİTAK elektrikli araç çalışmaları konularına değindikten sonra makine mühendisi Onur Tuncer ise katılımcılara, elektrik motor çalışmalarına nasıl başladığını ve tecrübelerini aktardı. Kreatif direktör Batuhan Tunca da şirket içerisinde kreaktif ekibini kurmak ve marka birliğini arttırmak adına yapılan çalışmaları anlattı. Tunca, İletişim Fakültesi mezunu oluğunu, daha verimli bir takım olmak adına üniversitelerde fakülteler arasındaki etkileşimin önemine dikkat çekti. Konuşmacılar konuşmalarını bitirdikten sonra soru-cevap kısmına geçildi.

”Sevinç ve mutluluk, işte bizim simgemiz budur” diyen Joyce Teknoloji ekibi adına, katılımcılara elma şekeri dağıtıldı. Ekip daha sonra Kastamonu Üniversitesi’nde bulunan TEKNOKENT’i ziyaret ederek oradaki çalışmaları inceledi. Joyce Teknoloji ekibi, Kastamonu’da çalışma yürüten lise ve üniversite öğrencileriyle iletişim halinde olacağını belirtti.

Fotoğraf: Necla Tutuş Haber: Necla Tutuş-Hasret Erim

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.