Kastamonu Tıp Dergisi İlk Sayısı ile Yayında

Tıp Fakültemiz bünyesinde Mart 2021’de faaliyet göstermeye başlayan “Kastamonu Tıp Dergisi”nin ilk sayısı yayınladı.

Kastamonu Tıp Dergisi İlk Sayısı ile Yayında
17.04.2021
1.387
A+
A-

Tıp Fakültemiz bünyesinde, eğitim ve tedavi hizmetlerinin yanı sıra yapılan bilimsel araştırma ve çalışmaların akademik alanda duyurulması, akademik faaliyet kalitesi ile saygınlığının artırılması amacıyla, Mart 2021’de faaliyet göstermeye başlayan “Kastamonu Tıp Dergisi”nin ilk sayısı yayınladı. 

Onursal Başkanlığını Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İmtiyaz Sahibi ve Baş Editörlüğünü Tıp Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Osman Güler’in yaptığı Kastamonu Tıp Dergisi’nin bilimsel yayın kurulu ve editörler kurulunda, ulusal ve uluslararası çeşitli üniversitelerden akademisyenler ve bilim insanları yer alıyor.

Yılda dört kez (Mart, Haziran, Eylül, Aralık) 3 aylık dönemler ile yayınlanacak olan, içeriğinde akademik makaleler ve tıp dünyasındaki yeniliklerin yer alacağı derginin tüm makalelerine internet sitesi (kastamonutipdergisi.com) aracılığıyla ulaşılabilecek.

Dijital Nesne Tanımlayıcı (DOI) ve Uluslararası Standart Süreli Yayın Numarası (ISSN) alınan derginin, ulusal ve uluslararası indekslere girmek üzere çalışmaları da devam ediyor.

Derginin sosyal medya hesaplarına aşağıda bulunan linklerden ulaşabilirsiniz. 

Facebook: facebook.com/kas.mej

Twitter: twitter.com/kastamonu_t

Instagram: instagram.com/kasmejournal/

Linkedln: linkedin.com/in/kastamonu-t%C4%B1p-dergisi-0952b3209/

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.