Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunlarıyla Buluştu

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Mezunlar Toplantısı gerçekleşti.

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Mezunlarıyla Buluştu
27.05.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi, mezunlarıyla bağlarını güçlendirmek ve onların profesyonel gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla Mezunlar Toplantısı düzenledi. Fakülte Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan ve Arş. Gör. Salih Ertosun’un katılımlarıyla İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda yapılan toplantıda İletişim Fakültesi’nin çeşitli sektörlerde çalışan ve akademik çalışmalarını devam ettiren mezun öğrencileri yer aldı.

Dekan Prof. Dr. Muharrem Çetin, görüşmede fakültenin mevcut durumundan, son dönemdeki başarılarından ve öğrencilerin bu süreçte gösterdiği özveriden söz etti.

Doç. Dr. Ersoy Soydan, konuşmasında ekip ruhunun ve birlikte çalışmanın önemine değinerek fakültenin sunduğu olanaklar ve yapılan etkinlikler hakkında bilgi vererek, mezunların başarılarının fakülte için gurur verici olduğunu ifade etti.

Toplantının sonunda, mezunların üniversite ile iletişimlerini artırmayı, mezuniyet sonrası desteği güçlendirmeyi ve mezunlar arasında ağ oluşturmayı amaçlayan ortak konular belirlendi. Mezunlar, bu tür buluşmaların devam etmesinin önemine vurgu yaparak, üniversitenin kendilerine sunduğu destekten dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.