Rektörümüz Genç Girişimci Adayları ile Buluştu

Kastamonu Teknokent A.Ş Kuluçka Merkezi’nde yapılandırılan Girişim Vadisi markalı Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olan Temel Düzey Girişimcilik Programı’nın ikinci haftasında yapılan eğitimlere katılan Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal genç girişimci adaylarıyla söyleşi gerçekleştirdi.

Rektörümüz Genç Girişimci Adayları ile Buluştu
27.04.2021
1.263
A+
A-

Kastamonu Teknokent A.Ş Kuluçka Merkezi’nde yapılandırılan Girişim Vadisi markalı Girişim Geliştirme Programı’nın başlangıç aşaması olan Temel Düzey Girişimcilik Programı’nın ikinci haftası 23 ve 24 Nisan tarihleri arasında yapılan eğitimler ile tamamlandı. İkinci haftanın ilk gününde genç girişimci adayları; Kamu-Üniversite-Sanayi İşbirliği Merkezi sorumlusu Öğr. Gör. Berkan Güngör’ün koordine ettiği, Teknokent Genel Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Erol Tekin’in moderatörlüğünü yaptığı, Kurumsal ve Kişisel Yönetim Danışmanı Ertan Şimşek ile “Farkındalık, Etkili Karar Alma ve Problem Çözme Becerisi” eğitiminde bir araya geldi.

Programın ikinci gününde Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, genç girişimci adayları ile girişimciliğin doğası ve üniversitelerdeki önemine ilişkin bir söyleşi gerçekleştirdi. Katılımın ve ilginin oldukça yüksek olduğu söyleşide Prof. Dr. Topal, girişimci adaylarının yaşadıkları problemler dinlendi ve soruları cevaplandırıldı. Günün ikinci oturumunda Fen Edebiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Aybaba Hançerlioğulları “Girişimcilikte İhtiyaç Analizi” eğitim programını gerçekleştirirken, üçüncü ve son oturumda EGESYS Kurucu ve Yönetici Ortağı Haluk Gökmen girişimci adayları ile “Başarının Sırrı” başlığı altında girişimcilik hikayesini paylaştı.

Programın üçüncü haftasında genç girişimci adayları; MNG Holding Yönetim Hizmetleri Genel Müdürü Dr. Aydoğan Süer ile “Pazar Analizi ve Pazar Değerleme” eğitiminde, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Tolga Ulusoy ile de “Girişimcilikte Finansal Okur-Yazarlık” eğitiminde buluşacak. Ayrıca programın devamında Canovate Yönetim Kurulu Başkanı Can Gür ve Albaraka Tech Global Genel Müdür Yardımcısı Hasan Laçin ile başarı öyküleri temasında söyleşiler gerçekleştirecek. İlk iki haftası tamamlanan program, toplamda 6 hafta sürecek.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.