“Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021”de Üniversitemizin Standı Yoğun İlgi Gördü

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021”de üniversitemizin standı yoğun ilgi gördü.

05.08.2021

Yükseköğretim Kurulu (YÖK) tarafından Türk üniversitelerini yurt dışında, dijital ortamlarda da tanıtmak için 27-29 Temmuz 2021 tarihleri arasında düzenlenen “Study in Turkey YÖK Sanal Fuarı 2021” www.virtualfair-yok.gov.tr adresi üzerinden online olarak ziyaretçilerini kabul etti.

Sanal fuarda, uluslararası öğrenci adaylarına tanıtımı yapılan Üniversitemizin standı ziyaretçiler tarafından yoğun ilgi gördü. Ziyaretçiler, Üniversitemizden 10 temsilcinin yer aldığı Rusça, Arapça ve İngilizce başta olmak üzere birçok dilde canlı destek yardımıyla merak ettikleri soruları temsilcilerimize sorarak etkileşim kurdu ve Üniversitemiz hakkında tanıtıcı bilgilere ulaştı.