Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal Yeniden Atandı

Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal Yeniden Atandı
01.08.2023
925
A+
A-

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 2547 sayılı Yükseköğretim Kanunu’nun 13’üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi’nin 2’nci, 3’üncü ve 7’nci maddeleri gereğince Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı Kastamonu Üniversitesi’ne yeniden Rektör olarak atadı.

1 Ağustos 2023 tarihli Resmi Gazete’de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı Kararı ile Rektörlük görevine yeniden atanan Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, atanması münasebetiyle bir mesaj yayınladı:

“Kastamonu Üniversitesi Rektörlük görevine Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın takdir ve tensipleri ile yeniden atanmış bulunmaktayım. 

Şahsımı bu onurlu göreve tekrar layık gören başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a, Yükseköğretim Kurulu Başkanımız Sayın Prof. Dr. Erol Özvar’a ve Yükseköğretim Kurulu Üyelerine şükranlarımı arz ediyor, desteğini eksik etmeyen herkese teşekkür ediyorum.

Üniversitemize, Şehrimize ve Ülkemize yeniden hizmet etme imkânına sahip olmak şahsım için büyük bir gurur ve onur kaynağıdır.

Şahsımın bu görev için uygun ve başarılı görülmesi, başta akademik ve idari personelimizle yaptığımız gayretli ve özverili çalışmaların bir neticesidir. Her birine ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Amacımız Üniversitemizin büyüyerek gelişmesi ve bu yolla şehrimize, bölgemize ve ülkemize değer üreterek katkı sağlamasıdır.  

Önümüzdeki süreçteki önceliğimiz; yine aynı kararlılıkla projelerimize odaklanmak, kurumumuzu geliştirmek, paydaşlarımızla nitelikli işbirlikleri yapmak ve her şeyden önemlisi gözbebeğimiz ve emanetimiz olan öğrencilerimizin vatana-millete faydalı, başarılı ve mesuliyet duygusu yüksek fertler haline gelmeleri için canla başla gayret etmektir.

Üniversitemizin saygın üniversiteler arasındaki yerini alması için bundan önce olduğu gibi bundan sonra da akademik ve idari personelimiz, öğrencilerimiz, kamu kurum ve kuruluşları, sivil toplum kuruluşları ve üniversitemizin gelişimine katkı sunacak herkesle iş birliği ile çalışmalarımızı hız kesmeden devam ettireceğiz.

Bu vesileyle atama kararının Üniversitemiz mensuplarına, Üniversitemizin başarısı için destek veren kişi, kurum ve sivil toplum kuruluşlarına ve Evliyalar şehri Kastamonu’muza hayırlı olmasını diliyorum.”

Gazete Kampüs ailesi olarak Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ı tebrik ediyor, yeni dönemin hayırlı olmasını diliyoruz.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.