Kastamonu Üniversitesi’nde “Gazze’de Hayat Bulan Küresel İntifada” Konferansı

Kastamonu Üniversite İletişim Fakültesi’nde Metin Yazarlığı dersini yürüten Gazeteci, Yazar Aydın Ünal’ın konuşmacı olarak katıldığı “Gazze’de Hayat Bulan Küresel İntifada” konferansı düzenledi.

<strong>Kastamonu Üniversitesi’nde “Gazze’de Hayat Bulan Küresel İntifada” Konferansı</strong>
03.01.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Konferans Salonu’ndaki konferansa Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin ve Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ersoy Soydan başta olmak üzere öğretim elemanları ve öğrenciler katıldı.

Ünal konuşmasına şehit askerlerimize ve Gazze’de hayatını kaybeden insanlara rahmet ve baş sağlığı dileyerek başladı.

Milli, İslami ve insani boyutları nedeniyle Filistin’de yaşananlara karşı duyarsız kalınmaması gerektiğini vurgulayan Ünal, Hamas’ın terör örgütü olarak adlandırılmasını da yanlış bulduğunu belirtti.

Konferansta bulunan katılımcıların sorularını yanıtlayan Ünal, İsrail destekçisi firmalara yapılan boykotların ve bunların doğurduğu sonuçların önemini de vurguladı.

Konferans Ünal’ın Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Prof. Dr. Muharrem Çetin ve diğer katılımcılara teşekkür etmesinin ardından sonlandı.

Haber: Deniz AYDEMİR/Kader KOÇMAR