Kastamonu Üniversitesi’nde Köfte Ekmek Etkinliği

Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nün Turizm Haftası kapsamında gelenekselleştirdiği Köfte Ekmek etkinliğinin üçüncüsü Gastronomi Topluluğu ve Voices Topluluğuyla birlikte düzenlendi.

Kastamonu Üniversitesi’nde Köfte Ekmek Etkinliği
25.04.2024

Turizm Haftası kapsamında bu yıl düzenlenen 3. Geleneksel Köfte Ekmek Etkinliği üniversite öğrencileri tarafından yoğun ilgi gördü. Etkinlikte Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, akademik kadro ve öğrencileri dışında bir de minik misafirler vardı. Kastamonu TOKİ İlkokulu’nda okuyan bir sınıf, öğretmenleri eşliğinde Köfte Ekmek etkinliğine katıldı.

Turizm Haftasına özel yapılan bu eğlenceli etkinliğe önce Gastronomi öğrencilerinin hazırlanmış oldukları köfte ekmek ve ayran ardından çay eşlik etti. Etkinlik halaylar ve oyunlar eşliğinde son buldu.

Haber/Fotoğraf: Deniz Aydemir