Köy Okuluna Renkli Dokunuş

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Reklamcılık Bölümü 4. sınıf öğrencileri, bir köy okulunu renklendirdi.

Köy Okuluna Renkli Dokunuş
17.01.2024
235
A+
A-

Dr. Öğr. Üyesi İlknur Kılınç’ın Sosyal Sorumluluk Kampanyaları dersi kapsamında yürütülen projeye Betül Şensoy, İlayda Güdek, Oğulcan Demirhan, Muhammed Musa Karlıdağ, Berkay Erez Taşar, Taner Maden ve Hasan Hüseyin Sekmen katıldı.

Topluluk ruhunu canlandırmak ve okulun çevresine pozitif bir etki bırakmak amacıyla başlatılan proje kapsamında, 7 üniversite öğrencisi okulun iç duvarlarını renkli boyalarla süsledi. Proje, sadece eğlenceli bir etkinlik olmanın ötesinde, aynı zamanda öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirmeyi ve toplumsal sorumluluk bilincini artırmayı amaçladı.


Kastamonu Ağlı Nedime Kaya Anaokulu müdürü Turan Kebapcı, projenin eğitim ortamına kattığı olumlu etkiler hakkında şunları söyledi: “Öğrencilerimizin bu proje sayesinde bir araya gelerek el birliğiyle bir şeyler başarması, sadece duvarları renklendirmekle kalmadı. Aynı zamanda birlikte çalışmanın ve dayanışmanın önemini de deneyimlediler. Bu tür etkinlikler, öğrencilerimizin sosyal becerilerini geliştirmelerine büyük katkı sağlıyor.”

Proje kapsamında, öğrencilere boyama malzemeleri ve ekipmanlar Hamza Akbak tarafından sağlandı. Ayrıca boyama işlemi sırasında öğrenciler arasında keyifli anlar yaşandı, gülen yüzler ve paylaşılan anılar, projenin amacını bir adım daha ileri taşıdı.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.