Köy Okulundaki Çocukların Unutulmaz Günü

Kastamonu Üniversitesi Belki de Sensin Öğrenci Topluluğu üyeleri Ağlı ilçesindeki Nedime Kaya İlk-Orta Okulu’nu ziyaret ederek çocuklara unutulmaz bir gün yaşattı.

<strong>Köy Okulundaki Çocukların Unutulmaz Günü</strong>
15.11.2023

Belki de Sensin Topluluğu üyeleri öğrencilerle sınıflarda buluştu. Öğrencilere hediye dağıtımının ardından okul bahçesinde ip atlama,voleybol ve dans gibi oyunların dışında deney atölyeleri de gerçekleşti.

Etkinliğe Kastamonu Ağlı Kaymakamı Saliha Nur Şeker de katıldı. Şeker, oyun atölyelerini ziyaret etti. Topluluk üyeleriyle sohbet ettikten sonra etkinlikten ayrıldı.

Topluluk üyelerine Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıfları (SYDV) yemek ikramında bulundu. Etkinlik topluluk üyelerinin fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Haber/Fotoğraf: Aslıhan KILIÇ