KYK Öğrencilerinden Vali Avni Çakır’a Ziyaret

Kastamonu KYK Fatma Aliye Hanım Kız Yurdu öğrencileri Vali Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti. Gazete Kampüs’e konuşan Vali Avni Çakır, Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine valiliğin kapısının her zaman açık olduğunu vurguladı.

KYK Öğrencilerinden Vali Avni Çakır’a Ziyaret
17.01.2023
489
A+
A-

Kastamonu KYK Fatma Aliye Hanım Kız Yurdu öğrencileri Kastamonu Valisi Avni Çakır’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette bulunan 10 öğrenci Vali Çakır’a merak ettikleri soruları sordu. Samimi cevaplar alan öğrenciler Valiye teşekkür etti.

Gazete Kampüs’e konuşan Vali Avni Çakır, “Dün akşam Fatma Aliye Kız Yurdu’nda ‘Kariyer Sohbetleri’ adı altında  kızlarımızla çok güzel bir toplantı gerçekleştirdik ve orada zaman o kadar hızlı akıp geçti ki bazı sorularımızı bugüne bıraktık. Bugün için sözleşmiştik bu kapsamda bugün valilik makamını ziyarete geldiler. Ben de bu ziyaretten son derece mutlu oldum.” ifadelerini kullandı.

“Gençlerimizin bir taraftan üniversite eğitim ile alakalı yoğun faaliyetleri, bir taraftan da bulundukları şehrin tarihiyle doğasıyla, kültürüyle ilgilenmeleri aynı zamanda yapabilecekleri projeleri varsa da yetkililerle fikir alışverişinde bulunmaları ve yine bulundukları şehrin sanatsal ve kültürel hayatına katkı sunacakları fikirlerini Valilik başta olmak üzere ilgili kurumlar ile paylaşmaları beni son derece mutlu ediyor.” diyerek sözlerine devam eden Vali Avni Çakır, ziyaretin verimli geçtiğini, görüşmede aldığı notları ilgili birim amirlerine ileteceğini söyledi.

Gençlerin enerjilerinden faydalandığını belirten Vali Avni Çakır, “Bu buluşmalarımız artan bir oranda devam edecek. Bu konuda sizin vasıtanızla da tüm öğrenci topluluklarına da her zaman valiliğimizin açık olduğunu, çay kahve içmek için kendilerini beklediğimi, elimden geldiğince de her türlü projesinde destek olmak için de çaba göstereceğim söylüyorum. Tekrar sizin vasıtanız ile tüm Kastamonu Üniversitesi ailesi öğrencilerine de iyi yıllar diliyorum ve öğrenci kardeşlerimize derslerinde başarılar diliyorum.” diyerek sözlerini bitirdi.

Haber: Mübeyyen KAÇAR 

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.