“Peyzaj Mimarlığı Kariyer Günleri” Etkinliği Gerçekleştirildi

Bu yıl ilki düzenlenen “Peyzaj Mimarlığı Kariyer Günleri” etkinliği, 22 Aralık 2021 tarihinde Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans salonunda düzenlendi.

Bu yıl ilki düzenlenen “Peyzaj Mimarlığı Kariyer Günleri” etkinliği, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgür Öztürk, Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tolga Taşçı’nın katılımıyla, Peyzaj Mimarlığı Bölüm Başkanı Doç. Dr. Sevgi Öztürk’ün moderatörlüğünde, 22 Aralık 2021 tarihinde Bilgehan Bilgili Merkez Kütüphanesi Konferans salonunda gerçekleşti. Açılış konuşmasını Prof. Dr. Ahmet Tolga Taşçı’nın yaptığı etkinlikte, Peyzaj Mimarlığı alanında tecrübeli konuklar yer aldı.

Lisans eğitimini Üniversitemizde tamamlayan Kastamonu İl Özel İdare Genel Sekreterliği Peyzaj Mimarı Fatih Fettahoğlu ve Kastamonu Meteoroloji Müdürü Salih Yıldırım, lisansüstü eğitimini Üniversitemizde gerçekleştiren Peyzaj Yüksek Mimarı Meryem Kocaoğlu ve Kastamonu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü Şefi Ferhat Şahin, Peyzaj Mimarlığı bölümü öğrencileri ile buluştu. Programda  kariyer planlamasının ipuçları ve eğitim hayatı sonrasındaki süreçler hakkında fikir ve görüşler öğrencilerle paylaşıldı.

Etkinlik sonunda, öğrencilerin meslek hakkında merak ettikleri soruları cevaplayan katılımcılara Dekan Prof. Dr. Özgür Öztürk ve Dekan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Tolga Taşçı tarafından teşekkür belgesi ve çiçek takdim edildi.   

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.