Prof. Dr. Yavuz Unat, Eğiticilerin Eğitimi’nde

Prof. Dr. Yavuz Unat, İletişim Fakültesi’nde “Bilgi Felsefesi” konulu Eğiticilerin Eğitimi’ne konuk oldu.

Prof. Dr. Yavuz Unat, Eğiticilerin Eğitimi’nde
11.10.2024

Kastamonu Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Felsefe Bölüm Başkanı Prof. Dr. Yavuz Unat, İletişim Fakültesi Toplantı Salonu’nda “Bilgi Felsefesi” konulu Eğiticilerin Eğitimi’nde İletişim Fakültesi akademisyenleri ile bir araya geldi.

Prof. Dr. Unat, sözlerine bilim tarihi ve bilgi felsefesi ilişkisi hakkında konuşarak başladı. Bilimin özellikleri ve tanımı üzerine açıklamalarda bulunan Prof. Dr. Unat, bilimin olgusal, objektif ve nesnel olduğunu ifade etti. Prof. Dr. Unat, konuşmasında bilimsel yöntemin tarihsel gelişimi, bilime yönelik yaklaşım ve görüşler konularına da değindi.