Üniversitemiz Yönetiminden Kastamonu OSB’ye Ziyaret

Üniversitemiz Yönetiminden Kastamonu OSB’ye Ziyaret
26.07.2021

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kasım Yenigün ve Prof. Dr. Ömer Küçük 14 Temmuz 2021 tarihinde Kastamonu Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Enüs Koç’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Ziyarette, Organize Sanayi Bölgesi Müdürü Seçil Dilekçi Çakmak’ta hazır bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, 30 Haziran 2021 tarihinde gerçekleştirilen OSB Olağanüstü Genel Kurulu’nda Yönetim Kurulu Başkanı olarak seçilen Enüs Koç ve yönetim kurulu üyelerine hayırlı olsun temennilerini ileterek ve çalışmalarında başarılar diledi. Ziyarette ayrıca üniversite-sanayi iş birliği çalışmaları ve birlikte yapılabilecek projeler hususunda istişarelerde bulunuldu.