TURİZM FAKÜLTESİ’NDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ

Kastamonu Üniversitesi Yabancı Dillerde Etkili Konuşma Öğrenci Topluluğu ve Gastronomi Öğrenci Topluluğu tarafından Turizm Fakültesi’nde ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ adlı etkinlik gerçekleştirildi.

TURİZM FAKÜLTESİ’NDE 8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİ
12.03.2024

Kastamonu Üniversitesi Yabancı Dillerde Etkili Konuşma Öğrenci Topluluğu ve Gastronomi Öğrenci Topluluğu öğrencileri 10 Aralık 1919’da ülkemizdeki ilk kadın mitinginin gerçekleştirildiği yerin Kastamonu olmasından feyz alarak bu etkinliği gerçekleştirdi. Kastamonu Üniversitesi Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Alptekin Sökmen, gerçekleşen  ‘8 Mart Dünya Kadınlar Günü’ adlı etkinlikte Dünya Kadınlar Günü ya da Dünya Emekçi Kadınlar Günü olarak da adlandırılan bu özel günün, önemini ve tarihini Kastamonu Üniversitesi öğrencilerine aktardı.

Etkinlik pasta kesimi ile sona erdi.

Haber/Fotoğraf: Niyazi KOÇAKER