Radyo Kampüs’ten Engelli Öğrencilere Destek

28.06.2024

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi uygulama birimi Radyo Kampüs, Kastamonu Üniversitesi Engelsiz Üniversite Koordinatörlüğü iş birliği ile akademik yıl boyunca görme engelli öğrencilerin ders notlarını seslendirdi. Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü araştırma görevlilerinin koordinasyonuyla Radyo Kampüs’ün gönüllü öğrencileri, ders notlarını Radyo Kampüs stüdyosunda kayıt altına aldı. Görme engelli öğrenciler daha pratik bir şekilde derslerine çalışma fırsatı buldu. İlerleyen günlerde, kitapların da seslendirilerek Engelsiz Kütüphane kurulmasının planlandığı aktarıldı. Yapılan bu faaliyetler Kastamonu Üniversitesi’nin Engelsiz Üniversite Ödülleri’nde Türkiye birincisi olmasına katkıda bulundu.