Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültesi Akademik Kurulu’na Katıldı

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi Akademik Kurulu, Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın katılımıyla gerçekleşti.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, İletişim Fakültesi Akademik Kurulu’na Katıldı
09.11.2023
371
A+
A-

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi 2023 -2024 Eğitim Öğretim Yılı Güz Yarıyılı Akademik Kurul Toplantısı Kastamonu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal’ın katılımıyla gerçekleşti. İletişim Fakültesi Konferans Salonu’nda yapılan Akademik Kurul’da İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin ve akademik kadro hazır bulundu.

Akademik Kurul’da İletişim Fakültesi’nin faaliyetlerini anlatan bir sunum gerçekleştiren Dekan Prof. Dr. Çetin, Radyo, Televizyon ve Sinema Bölümü’nün akredite olduğunu, Halkla İlişkiler ve Reklamcılık ve Gazetecilik Bölümü’nün akreditasyonu için çalışmaların devam ettiğini söyledi. İstenilen kalite standartlarını sağlayarak Türkiye Yeterlilikler Çerçevesi’nin logolarını diplomalarda kullanma hakkı kazandıklarını hatırlatan Prof. Dr. Çetin, Fakülte’nin fiziki altyapısını ve akademik başarısını daha ileriye taşımak için çaba sarf ettiklerini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Ahmet Hamdi Topal, Kastamonu Üniversitesi’nin gösterilecek çabalar ve titiz çalışmalarla ülke ve dünya sıralamalarında daha iyi konumlara gelmesi gerektiğini vurguladı. Rektör Prof. Dr. Topal, akademisyenlere, akademik çalışmalarında ve yapacakları projelerde Kastamonu ve bölge ile iş birliği yapmalarını tavsiye etti.

Toplantının sonunda bir sunum gerçekleştiren Kalite Koordinatörlüğü’nden Öğretim Görevlisi Dr. İbrahim Budak ise etkin akademik çalışmalar yapmak için dikkat edilmesi gereken unsurları akademisyenler ile paylaştı.

Akademik Kurul, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.