Kampüs Radyo Finalde!

Kastamonu Üniversitesi İletişim Fakültesi, 34. Genç İletişimciler Yarışması’nda finale kaldı.

Kampüs Radyo Finalde!
18.09.2024

İletişim alanının en köklü ve önemli yarışmalarından olan Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışması’nda Kampüs Radyo öğrencileri, Dijital Atlas programı ile finale kaldı.

Danışmanlığını Radyo Televizyon ve Sinema araştırma görevlilerinin yaptığı, öğrenciler İlayda Güdek, Kerem İnceler ve Seymen Doğan’ın hazırladığı Dijital Atlas programı dijital ortamlarda 3 bölüm olarak yayınlandı.

16 Aralık 2024 tarihinde Hilton Istanbul Bosphorus Oteli’nde yapılacak ödül törenine İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muharrem Çetin, öğretim elemanları ve öğrenciler davet edildi.

Dijital Atlas’ı dinlemek için tıklayınız.