Adaylar, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Olmak İçin Ter Döktü

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi ‘nde 13-15 Eylül 2021 tarihleri arasında Özel Yetenek Sınavı gerçekleşti.

Adaylar, Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi Öğrencisi Olmak İçin Ter Döktü
17.09.2021

Üniversitemiz Spor Bilimleri Fakültesi 2021 Özel Yetenek Sınavı gerçekleşti. Antrenörlük Eğitimi, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği ile Spor Yöneticiliği bölümlerinde toplam 220 kontenjanı olan Spor Bilimleri Fakültemize, 30 Ağustos – 1 Eylül 2021 tarihleri arasında yapılan çevrim içi ön kayıtlarda 1108 aday başvuru yaptı.

13-15 Eylül tarihleri arasında, şeffaf ve pandemi kurallarına uyularak gerçekleşen özel yetenek sınavına 507’si erkek 232’si kadın olmak üzere toplam 739 aday katıldı.

Kuzeykent Kampüsümüz içerisinde yer alan Emin Baydil Stadyumuna kurulan koordinasyona dayalı parkuru geçebilmek için adaylar yoğun çaba sarf etti.

Sınav sonuçları https://sporbilimleri.kastamonu.edu.tr/index.php/tr/bilgi-sistemleri/haberler-tr/3226-2021-ozel-yetenek-sinavi adresinden ilan edilecektir.

ETİKETLER: , ,