AKADEMİSYENLERİMİZİN “TÜBİTAK 2237- A” DESTEKLİ PROJE BAŞARISI

Kastamonu Üniversitesi Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri Doç.Dr. Halil İbrahim Akyüz ve Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Öztürk Akçaoğlu ile Mühendislik-Mimarlık Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Erman Zurnacı tarafından hazırlanan projeler TÜBİTAK tarafından destek almaya hak kazandı.

AKADEMİSYENLERİMİZİN “TÜBİTAK 2237- A” DESTEKLİ PROJE BAŞARISI
27.12.2021

TÜBİTAK 2237-A kapsamında Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Desteği Programında, üniversitemiz Eğitim Fakültesi Doç. Dr. Halil İbrahim Akyüz’ün “Öğretmen Adayları İçin Dijital Dönüşüm Eğitimi” projesi, Eğitim Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Mustafa Öztürk Akçaoğlu’nun “Sınıf Eğitimi Programında Lisans ve Lisansüstü Düzeyde Kayıtlı Öğrencilerin ‘Çok Kültürlü Tutum’, ‘Beceri ve Yeterliklerinin Geliştirilmesi” projesi ve Mühendislik Mimarlık Fakültesi Dr. Öğretim Üyesi Erman Zurnacı’nın “İnovatif ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Hazırlama Eğitimi” projesi TUBİTAK tarafından desteklenmeye hak kazandı.

Projelerle ilgili detaylı bilgiye web sitelerinden ulaşabilirsiniz.

Öğretmen Adayları İçin Dijital Dönüşüm Eğitimi – dijitaldonusum.kastamonu.edu.tr

Sınıf Eğitimi Programında Lisans ve Lisansüstü Düzeyde Kayıtlı Öğrencilerin Çok Kültürlü Tutum, Beceri ve Yeterliklerinin Geliştirilmesi – cokkulturlu.weebly.com

İnovatif ve Öncelikli Teknoloji Alanlarında Araştırma Kültürünü Geliştirme ve Proje Hazırlama Eğitimi – inovatif.kastamonu.edu.tr