Çevre Gönüllüleri, Çöp Toplama Etkinliği Gerçekleştirdi

Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu Üniversitesi öğrencilerinin katılımıyla oluşturulan Çevre Gönüllüleri Topluluğu, “Çöp Toplama Etkinliği” gerçekleştirdi.

Çevre Gönüllüleri, Çöp Toplama Etkinliği Gerçekleştirdi
23.12.2022
461
A+
A-

Kastamonu Belediyesi ve Kastamonu Üniversitesi Çevre Gönüllüleri Topluluğu işbirliğiyle Çöp Toplama Etkinliği gerçekleştirildi. Toklutepe Botanik Bahçesi Mesire Alanı’nda düzenlenen etkinlik Kastamonu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Abdullah Bayraktar ve Çevre Gönüllüleri Topluluk Başkanı Yusuf Ekşioğlu tarafından organize edildi. Temizlik İşleri Personelleri tarafından gönüllülere ikaz yeleği, çöp toplama aparatı, eldiven ve çöp poşeti verildi.

Katılımcılara, Kastamonu Belediyesi tarafından sucuk ekmek ikramı yapıldı. Hazırlık aşamasında etkinliğe katılan gönüllüler de yardımda bulundu. Topluluk Başkanı Ekşioğlu, “Çevre, böceğiyle, hayvanıyla, insanıyla hepimizin ve buna en çok zarar veren kişiler biz insanlarız. Daha duyarlı olup çevre kirliliği konusuna önem vermeliyiz. Üniversitemizde eğitim gören herkes bu etkinliklere gönüllülük esasıyla katılabilir, herkesi davet ediyoruz” ifadelerinde bulundu.

Haber: Zehra Aleyna ÜNLÜ

YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.